Ca 14 stk.
35-40 g gær
35-40 g gær
1 1/2 dl
lunkent vand,
1 dl A38 0,1%,
1 tsk. salt,
1 spsk. honning,
1 spsk. olie,
1 æg,
50 g hakkede hasselnødder (eller andre nødder)
50 g hørfrø,
50 g havregryn,
50 g cornflakes,
60 g rosiner
350 g hvedemel
1 dl A38 0,1%,
1 tsk. salt,
1 spsk. honning,
1 spsk. olie,
1 æg,
50 g hakkede hasselnødder (eller andre nødder)
50 g hørfrø,
50 g havregryn,
50 g cornflakes,
60 g rosiner
350 g hvedemel
Fremgangsmåde:
Udrør
gæren i det lunkne vand sammen med A38. Tilsæt de øvrige ingredienser.
Tilsæt
hvedemelet lidt ad gangen, indtil dejen er smidig, men stadig lidt klistret.
Dæk dejen
med et fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i cirka en time.
Slå dejen
ned og form den til boller, cirka 14 stk. Sæt bollerne på en bageplade med
bagepapir og lad dem efterhæve i cirka 20 minutter.
Brug
eventuelt lidt sammenpisket æg eller vand til at pensle bollerne med.
Bag
bollerne ved 180 grader i cirka 20 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar