onsdag den 11. januar 2012

Müsli boller


 Ca 14 stk.

 35-40 g gær
 1 1/2 dl lunkent vand,
 1 dl A38 0,1%,
 1 tsk. salt,
 1 spsk. honning,
 1 spsk. olie,
 1 æg,
 50 g hakkede hassel­nødder (eller andre nødder)
 50 g hørfrø,
 50 g havre­gryn,
 50 g corn­flakes,
 60 g rosiner
 350 g hvede­mel

Fremgangsmåde:
Udrør gæren i det lunkne vand sammen med A38. Tilsæt de øvrige ingredienser.
Tilsæt hvedemelet lidt ad gangen, indtil dejen er smidig, men stadig lidt klistret.
Dæk dejen med et fugtigt viskestykke og lad dejen hæve lunt i cirka en time.
Slå dejen ned og form den til boller, cirka 14 stk. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i cirka 20 minutter.
Brug eventuelt lidt sammenpisket æg eller vand til at pensle bollerne med.
Bag bollerne ved 180 grader i cirka 20 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar